Dot Creative

DOT creative je novi, MASTERMIND koncept kreativne produkcije, konsaltinga i menadžmenta za potrebe prezentacije i promocije Brenda. Mi razmišljamo, osmišljamo i realizujemo sve promotivne, komunikacione I marketing aktivnosti za firme, preduzeća, javne ustanove itd. Dakle, konkretno se bavimo kreativnim industrijama u oblasti grafičkog dizajna, fotografije, video produkcije, 2d I 3 d animacije,  web developmentom, organizujemo I razvijamo web prodavnice,  menadžmentom društvenih mreža I cjelokupnim internet marketingom.

U sekotru grafičkog dizajna nudimo sve, od loga, ambalaze, vizuala za drustvene mreze, kataloge, banere I da ne nabrajam.

Specijalizovani smo za Menadžment društvenih mreža, pozicioniranje na google mapsu I google search, promocija nekretnina I drugih turističkih kapaciteta.

 Nudimo Originalna i unikatna web dizajn rješenja kreirana sa posebnom pažnjom u skladu sa modernim trendovima. Uz to razvijamo i web prodavnice, do sada smo jzradili preko 10 web prodavnica i 30 web sajtova za neše I inostrano tržište.

U sektoru video produkcije I fotografije produciramo reklame, dokumentarne filmove, poslovne prezentacije, muzičke spotove, 2D I 3D animacije, Kreiramo Efektivan video koji pokreće akciju. Kreiramo ciljane strategije da video sadržaj govori pravoj publici na pravi način.

U studiju I na terenu kreiramo modne, portretne, korporativne, studijske, dokumentarne I product fotografije. Posvećeni smo održavanju ravnoteže između savremene fotografije, komercijalnog rada i ličnih umjetničkih projekata.

Dakle naše područje delovanje je u digitalnom I internet prostoru, cilj nam je da digitalno transformišemo I digitalizujemo razne  poslovne procese, način komunikacije sa ciljnom grupom I sve ono što su danas svijetski trendivi moderne, digitalne ere.

 I sve ono što je vezano za digitalne medije, komunikaciju u današnjem modernom vremenu.