Korice

Savremene tehnologije su sastavni dio naše svakodnevnice i svjesni smo koliko nam razni elektronski uređaji olakšavaju komunikaciju. S druge strane, postali smo zavisni od pjedinih funkcija i aplikacija koje su nam na mobilnim uređajima dostupne. Kvalitetan mobilni telefon sa velikim brojem naprednih funkcija na tržištu se kreće između 700 i 1300 eura. Evidentan je trend produkcije mobilnih telefona koji se konstantno povećava, dok premium telefoni brendova visokog kvaliteta izlaze na tržište jednom ili dvaput godišnje. Veliki broj građana ( u CG a i Globalno), upravo radi ličnog imidža, ali u određenom broju slučajeva zbog tehničko tehnoloških funkcija koje jedan mobilni uređaj Samsung, Aple, Huawei nude, kupuju ove skupocjene uređaje koji su nam uvijek u ruci, džepu ili na dohvat ruke.

Potreba

Kako bi zaštitili mobilni telefon od pada, grebanja ili u krajnjem slučaju loma stakla i displeja, skoro 65% korisnika mobilnih telefona kupuje korice, maske futrole, jer sve na taj način smanjuje mogućnost oštećenja i troška za skupocjene popravke koje mogu koštati i do 400e. Na crnogorskom tržištu-korica-maski futrola 100% je uvoz i to uglavnom iz Kine, čiji kvalitet i dizajn u velikom broju slučajeva ne zadovoljavaju potrebe korisnika, a posebno premium telefona kao što su Galaxy s20, s20 ultra, Note 20 ultra, , Iphone 12 pro, , Huawei i drugi premium telefoni i sl.

Problem

Dakle, skupocjeni telefon od 1000 eura stavljamo u uvozne kineske korice čija je  cijena između 10 i 20 eura. Dakle, mi proizvodimo kožne zaštite za telefone koje su pored kvaliteta i dizajnerski modni detalj.

Za proizvodju je osmišljena posebna tehnologija proizvodnje, koriste se prirodni materijali, odnosno kvalitetne kože i postave, a najveću vrijednost ima to što su ručno proizvedene. Cjelokupna proizvodnja je ručni rad i brinemo o osvakom najsitnijem detalju. Testirali smo izdržljivost i došli do zadovoljavajućih rezultata. Naša futrola može trajati 4 puta duže od bilo koje industrijski proizvedene.