Printera

Printera je omladinski start up kreativni centar koji želi svim preduzećima, državnim i opštinskim institucijama, nv organizacijama, pojedincima i drugim start up inicijativama ponuditi savremena rješenja iz oblasti grafičke industrije, digitalnog marketinga i vizuelnog nastupa kroz sve oblike komunikacije. Vizuelni identitet i komunikacija sa ciljnom grupom kroz tradicionalne ali i sada najpopularnije savremene digitalne internet kanale komunikacije je ono što mi mnogo dobro radimo. Predanim radom, visokim stepenom odgovornosti i prvenstveno zadovoljenjem očekivanja naših klijenata, postali smo primjer odličnog poslovanja i postavili smo visoke standarde u oblasti našeg poslovanja.

Naš profesionalni tim spreman je u svakom trenutku da vam ponudi originalna idejna rješenja kao i da ista realizuje u najkraćem vremenskom periodu. Nudimo vam konkurentne cijene, kvalitetne proizvode i beskompromisno poštovanje dogovornih rokova za isporuku, zbog toga smo i postali sinonim za perfektan rad po pitanju štamparskih usluga.

Printera posjeduje savremenu opremu za ofset štampu, digitalnu štampu, štampu na majicama i tekstilu, lasersko graviranje i rezanje, i brojne druge štamparske usluge. Mi ostavljamo dobar otisak.